Follow Us:

Marka Ime Shërbime në Pronësinë Industriale

Rriteni brandin tuaj me një markë tregtare të rregjistruar. Vetëm në këtë mënyrë jo vetëm ruani biznesin tuaj, por siguroheni që këtë markë ta keni vetëm ju në treg.
Sëbashku për mbrojtjen e markës tuaj!

Shërbime

Te ndryshme

Në cdo kohe

Ju suportojme

Bashkepunojme

Se bashku mundemi!

Suport

Ne cdo kohe

Reth Nesh

Rriteni brandin tuaj me një MARKE TREGTARE të regjistruar

 • Mbroni  logon ose sloganin tuaj duke rregjistruar markën tuaj tregtare
 • Aplikimet e markave tregtare të përgatitura nga një përfaqesues i licensuar për pronësinë industriale.
 • Kërkimi ndërkombëtar dhe ndërkombëtar i markës tregtare; dizenjos industrale etj.

Kërkoni

Nëse marka juaj është e lirë
për tu regjistruar!

  Shërbimet Tona

  Ne ofrojmë siguri, bashkëpunime dhe rezultate. Së bashku bëhemi një për të siguruar që një biznes të ruaj origjinalitetin e BRAND-it të tij , pa u cenuar nga dikush tjeter.

  Sëbashku për mbrojtjen e markës tuaj!

  • Ne jua bëjmë më të thjeshtë!

   Add multiple feature items, set different icons or images for each feature and also give custom links if needed.

  • Ne kujdesemi për ju!

   Para se të paraqisni aplikimin tuaj, ne kryejmë një kërkim themelor të markës tregtare dhe ju informojmë për çdo detaj dhe mundësi, në favor të suksesit të markës tuaj.

  • Ne dimë se ku të drejtoheni!

   Pas përfundimit të aplikimit, profesionistët tanë punojnë për të arritur rezultatet finale.

  Klientë të Kënaqur

  Cfarë është Marka Tregtare?

  Marka Tregtare mbron çdo emër, logo apo karakteristikë identifikuese të biznesit tuaj, duke ju dhënë automatikisht të drejta eksluzive të zotërimit të saj.

   

  Përfitimet e regjistrimit të një marke tregtare