Follow Us:

Kontakto

Na kontaktoni në çdo kohë!

Office Addresses

St. Mine Peza, 83/1
Tirana, Albania

Office Emails

info@markaime.al

Na Kontaktoni!

Merrni një zgjidhje për biznesin tuaja

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të personalizuara, që fillojnë nga arkivimi i shpejtë dhe i thjeshtë deri në konsulencë dhe strategji të dedikuar, të udhëhequr nga avokatë, madje edhe për aplikimet më komplekse të markave.