Follow Us:

Sherbime & Domain

Kogo

Digital Marketing

Ne jemi një ekip të rinjsh që janë të apasionuar pas punës sonë, ndaj shkojmë përtej normës duke përcaktuar qartë premtimin, identitetin dhe mesazhin e markës, duke ofruar strategji unike të dizajnit dhe marketingut.
Ne bashkëpunojmë me njerëz që janë të hapur për të zbatuar idetë tona inovative dhe e dinë vlerën e një agjencie krijuese në rrugëtimin e tyre të rritjes.
Ne punojmë me bizneset fillestare për të zhvilluar markën e tyre dhe kompanitë e themeluara për të rifokusuar mesazhet e tyre dhe për të nisur sipërmarrje të reja.
Ne aspirojmë të punojmë me njerëz që vlerësojnë idetë revolucionare po aq sa ne i vlerësojmë ato.

Zbuloni Agjencinë Dixhitale

Main Services

Procuring education on consulted assurance beauty in do.
Is sympathize he expression travelling. Preference travelling resolution.

Digital Marketing

Ne aspirojmë të punojmë me njerëz që vlerësojnë idetë revolucionare po aq sa ne i vlerësojmë ato.

Digital Marketing

Krijim Brandi
Menaxhim Rrjete Sociale
Fotografi / Videografi

Web Development

Çdo biznes  i nevojitet ndertimi i nje webisite profesional dhe i optimizuar sa me mire ne motorret e kerkimit.

Web Development

Ndertim Website
Web App
Krijim Aplikacioni
Google Ads
SEO

Content Writing

Nje kontent i mire eshte burim i fuqizimit tuaj ne Google. 

Content Writing

Copyright
Fjale Kyce
Optimizim